KVKK Aydınlatma Metni

Değerli Müşterimiz (Abonelerimiz) / Potansiyel Müşterimiz – Müşterimizin
(Abonelerimizin) / Potansiyel Müşterimizin Çalışanı / Yetkilisi, Hedef
Takip olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili sair
mevzuat uyarınca, kişisel verilerinizin gizliliğine ve korunmasına özen
göstermekteyiz.

  • İşlenen Veri Kategorileri
    KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak işbu Müşteri ve Potansiyel Müşteri
    Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlar ve hukuki sebepler kapsamında
    gerçek kişi ve/veya şahıs şirketi müşteri ile tüzel kişi müşterilerin
    çalışanları/yetkililerinin kimlik, iletişim, müşteri işlem, çağrı merkezide
    tutulan ses kayıtları, hukuki işlem bilgileri ve gerçek kişi ve/veya şahıs şirketi
    müşterinin finansal bilgileri işlenmektedir.
  • Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği
    Kişisel verileriniz,
  • Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri
    faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından
    yapılması,
  • Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlere önerilmesi,
  • Ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması
    faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası,
  • Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlere dair kurulum,
    montaj ve demontaj gibi her türlü faaliyetinizin organize edilmesi ve
    denetlenmesi,
  • Satış sonrası destek hizmetleri aktivitelerinin planlanması ve/veya
    icrası,
  • Sözleşme süreçlerinin ve/veya hukuki işlerin ve taleplerin takibi,
  • İş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari iş
    güvenliğinin temin edilmesi,
  • Şirketimizden bilgi yahut ürün demosu talep etmeniz halinde sizinle
    irtibat kurulması,
  • Ürün veya hizmet satın almanız halinde bu satış veya hizmet
    sözleşmesinin ifası,
  • Bilgi güvenliği süreçlerinin planlanması, denetimi ve icrası,
  • Bilgi teknolojileri alt yapısının oluşturulması ve yönetilmesi,
  • Finans ve/veya muhasebe işlerinin takibi ve bu kapsamda ürün ve
    hizmetlere dair faturaların düzenlenmesi ile ücretlerin tahsilatı
    süreçlerinin yürütülmesi,
  • Tarafınızca yönlendirilecek taleplerin kaydı ve yerine getirilmesi,
  • Şirket faaliyetlerinin planlanması ve icrası, Sözleşmenin ifası kapsamında SMS, e-posta ve telefon ile tarafınızla
    irtibata geçilmesi,
  • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası,
  • Lojistik faaliyetlerinin planlanması ve icrası, Ş
  • irketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması
    amaçlarıyla KVKK’nın 5 (2) maddesinde belirtilen “a) Kanunlarda açıkça
    öngörülmesi”, “c) Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan
    doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin
    işlenmesinin gerekli olması”, “ç) Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü
    yerine getirebilmesi için zorunlu olması”, “e) Bir hakkın tesisi, kullanılması
    veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması”, “f) İlgili kişinin temel
    hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru
    menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebepleri
    dâhilinde işlenecektir.
    1. c) Toplama yöntemi ve Hukuki Sebebi
    Kişisel verileriniz, bu metnin (b) fıkrasında belirtilen amaçların yerine
    getirilebilmesi için KVKK’nın 5 (2) maddesinde belirtilen hukuki sebeplere
    dayanarak, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle sözlü, yazılı veya
    elektronik ortamda elde edilmektedir:
  • İlgili kişi tarafından form doldurulması, e-posta iletisi gönderilmesi,
    telefon araması ile iletişime geçilmesi, internet sitesinin ziyaret
    edilmesi/form doldurulması ve sosyal medya platformları üzerinden
    irtibata geçilmesi.
  • Fuar veya seminer ziyaretlerinde kartvizit paylaşımları, eğitim ve
    etkinlik faaliyetlerinde iletişim ağı oluşturulması, çözüm veya iş ortağı
    kurum veya kuruluşlar aracılığıyla iletilmesi.
  • Sizin ve/veya bayi, yetkili servis temsilcilerimiz tarafından sözlü, yazılı
    veya elektronik ortamda iletilmesi.
  • Çağrı merkezi ile gerçekleştirilen telefon görüşmelerinin ses
    kayıtlarının alınması.
  • Araç içi kamera aracılığıyla görüntü kaydı alınması. (Mobil DVR/NVR
    kamera hizmeti alınması durumunda)
  • Dijital takograf cihazı ve sürücü kartından elde edilmesi. (Dijital
    takograf çözümü hizmeti alınması durumunda)
  • Akıllı saat üzerinden anlık konum verisi elde edilmesi. (Akıllı saat kişi
    takip hizmeti alınması durumunda)
    1. d) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla Kimlere Aktarılacağı
    Kişisel verileriniz, aşağıda belirtilen amaçlar ile KVKK’nın 8 (2) (a) maddeleri
    uyarınca ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın aktarılacaktır:
  • Ürün ve hizmetlere dair ücretlerin tahsilatı kapsamında finans ve/veya
    muhasebe işlerinin yürütülmesi amacıyla, gerekmesi halinde noter,
    icra daireleri ve/veya mahkemeler; takip ve tahsilat hizmetleri
    alanındaki çağrı merkezi, süreç destek ve ilgili operasyonel servislerde
    birlikte çalışılan firmaya aktarılabilecektir.
  • Hukuki süreçlerin takip edilebilmesi amacıyla avukatlarımız ile sır
    saklama yükümlülüğü çerçevesinde gerektiği kadar paylaşılabilecektir.
  • İlgili mevzuat uyarınca yasal yükümlülüklerin yerine getirebilmesi
    amacıyla, gerekmesi veya talep gelmesi halinde, ilgili kamu kurum ve
    kuruluşları ile paylaşılabilecektir.
  • Sözleşmenin ifası kapsamında montaj ve demontaj taleplerinin yerine
    getirilebilmesi amacıyla yetkili servis ile paylaşılabilecektir.
  • KVKK’nın 11. Maddesi Kapsamındaki Haklarınız
    KVKK’nın 11. maddesi kapsamında, veri sahibi olarak haklarınız bulunmakta
    olup bu haklarınız ile ilgili taleplerinizi tercihen web sitemizde yer alan
    [email protected] mail adresimizden KVKK’nın 11. maddesi ile 13.
    maddesinin 1. fıkrası ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları
    Hakkında Tebliğ gereğince,
  • “Yeni yakacık mah.orman sk.no:9/A kartal/istanbul” adresindeki
    Şirketimize bizzat gelerek,
  • kimliğinizi tespit edebilmek ve yanlış kişilere bilgi vermemek adına
    yazılı olarak noter aracılığı ile veya iadeli taahhütlü mektup ile,
  • (varsa) tarafınızca daha önce Şirketimize bildirilen ve sistemlerimizde
    kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle
    [email protected] adresine elektronik posta göndererek veya
    gelecekte Kurul’un belirleyeceği diğer yöntemlerle iletebilirsiniz

Şirket : HEDEF TAKİP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres : Cevizli, Mustafa Kemal Cd. Hukukçular Towers A blok No:66 A Kat:18 D.No:111, 34865 Kartal/İstanbul

Elektronik posta adresi : [email protected]



tr_TRTurkish